ESPAI DE JOC TRANQUIL I RESPECTUÓS

Emmi Pikler, Rebeca Wild, Piaget, i … ens ensenyen

Per a nens i nenes de 12 mesos a 4 anys, de dilluns a divendres de 9 a 13h. Amb la possibilitat de deixar-los a les 8:30h.

INSCRIPCIÓ OBERTA PEL CURS 2022-23.

Interessats dirigiu-vos a martagrauges@gmail.com  o visiteu-nos a l’espai Gira-sol. Descarregueu el full d’inscripció

Un espai d’intimitat i acolliment on el nen pugui créixer i desplegar tot el seu potencial, tenint en compte les seves necessitats: físiques (moviment, cura, descans) , emocionals (ser ell, ser escoltat i ser comprès) i cognitives (explorant i experimentant, coneixent el món).

Volem nens que es puguin sentir competents.

Gaudim de dos espais preparats, un exterior i un altre interior on el nen podrà experimentar amb diferents materials distribuïts i ordenats al seu abast, sense presses ni competències, al seu ritme.

Estaran acompanyats per professionals de l’educació que confien en l’infant . Amb una mirada que no jutja i un tracte respectuós. «Que les nostres mans, les nostres paraules i el nostre cos sigui l’adequat».

En aquest espai els pares seran acollits amb la mateixa calidesa que el seu fill o filla. Podrem parlar i establir amb cada un la millor manera d’arribar a l’espai.El seguiment i acompanyament s’anirà fent al llarg del curs.