GRUP DE JOC I CRIANÇA, AMB INFANTS DE 5 MESOS A 3 ANYS

Espai de joc per nadons acompanyats dels pares

» Al llarg del desenvolupament dels seus moviments, l’infant aprèn no només a girar-se de panxa o a donar tombs, anar de quatre grapes, aixecar-se o caminar, sinó que també aprèn a aprendre. Aprèn a estar ocupat amb alguna cosa, a agafar interès per alguna cosa, a provar, experimentar. Aprèn a superar dificultats. Aprèn a conèixer l’alegria i la felicitat, les quals signifiquen el seu èxit, és a dir, és el resultat de la seva pròpia i pacient constància. »
Emmi Pikler

El nen té completa llibertat per moure’s. El desenvolupament motor es produeix de manera espontània, mitjançant la seva activitat autònoma i en funció de la maduració orgànica i nerviosa. En sentir-se lliure, el nen es mostra actiu i interessat en el joc, agradable en les seves relacions i precís en els seus moviments, i va aprenent amb flexibilitat i prudència les habilitats motores.

Els adults observen, respecten i possibiliten a l’infant el seu desenvolupament. Fan conscient la seva relació amb l’infant en la vida quotidiana. Observen en quins moments no el deixen fer o s’avancen a les seves necessitats. …..Permeten que la iniciativa parteixi sempre del nen. Espai pensat i preparat amb tots els detalls perquè el nen es pugui moure, jugar, aprendre i gaudir respectant la seva evolució natural. Els adults acompanyen, observen, i aprenen juntament amb els infants. Nens de 5 mesos a 3 anys. També poden venir nens més grans. Seguim el treball d’Emmi Pikler.

 

CAL QUE CONFIRMEU L’ASSISTÈNCIA!